Oprah ja aikamme suuret ajattelijat

Yhteistyössä Viisas Elämän kanssa

Aivan loistava kirja kaikille niille, jotka ovat jossain vaiheessa omaa henkistä matkaansa. Loistava myös niille, joiden henkinen matka on vielä aloittamatta.

Rehellisesti sanottuna tämä kirja olisi jäänyt minulta kaupan hyllylle, jos olisin ollut itse valitsemassa kirjaa itselleni. En ole koskaan ollut mikään suuri Oprah Winfrey-fani, enkä siten ole katsonut hänen showtaan, enkä edes tiennyt, että hän on myös tehnyt henkisiä asioita käsittelevää Super Soul Sundayta. Onnekseni kuitenkaan minä en itse ollut valitsemassa kirjaa itselleni, vaan Viisas Elämä lähetti tämän kirjan minulle, kuten myös kaikille muille kirjalähettiläilleen luettavaksi ja arvioitavaksi. Tähän en voi muuta sanoa kuin kiitos! Kirja on loistava! Jo johdantoa lukiessani, kehoani pitkin menivät kylmät väreet ja teki mieli huutaa ääneen eläköön, minä elän, minä tunnen, minä olen osa tätä kokonaisuutta!

Kirjassa on katkealmia Oprah Winfreyn haastatteluista suurten tunnettujen henkisten opettajien, ajattelijoiden ja kirjailijoiden kanssa kuten Echart Tollen, Marinne Williamsonin, Tony Robbinsin ja Elizabeth Gilbertin. Yhtään ei haittaa, vaikka ei tuntisikaan entuudestaan kaikkia kirjan haastateltuja henkilöitä, kirjan lopussa on jokaisesta haastateltavasta lyhyt esittelyteksti ja ilman esittelyäkin pysyy hyvin kärryillä. Ennen kirjan lukemista epäröin, miten ihmeessä pienistä katkelmista voi saada toimivan kokonaisuuden aikaan, mutta siinäkin oli onnistuttu erittäin hyvin. Kirja on jaettu kymmeneen eri osa-alueeseen aina henkisen heräämisen alkamisesta täyttymykseen ja rakkauteen saakka, maustettuna kauniilla kuvilla ja Oprahin omilla viisauksilla.

Sellaiset henkilöt, jotka eivät ole tutustuneet henkisyyteen tai tiedostaneet omaa henkisyyttään, miettivät varmasti sitä, mitä henkisyys oikein on. Minulle itselleni henkisyys merkitsee sitä, että sisäinen olotilani on hyvä, olen onnellinen sekä tunnen suurta rakkautta ympärilläni olevia ihmisiä, luontoa ja asioita kohtaan. Tunnen myös olevani osa jotain suurempaa kokonaisuutta. Oprahille henkisyys tarkoittaa oivallusta siitä, että hän on yhteydessä kaiken olevaisen energiaan ja on osa sitä ja se on ikuisesti osa häntä. Varmasti meiltä jokaiselta löytyy omanlainen, hieman erilainen määritelmä siitä, mitä henkisyys on ja mitä se merkitsee.Henkisyyttä ei kuitenkaan ole ilman sisäistä tunnetta, ilman sielua. On hiljennyttävä ja kuunneltava omaa sisintään, muodostettava yhteys omaan sieluun. Kun saa yhteyden omaan sieluun alkaa henkinen kasvu ja kehittyminen.

Kirjassa on kuvattu aivan uskomattoman hienosti henkisyyden matka. Astu sinäkin kirjan mukana omalle matkallesi henkisyyteen ❤ Olen varma, että maailma olisi parempi paikka elää, mikäli kaikki ihmiset maapallolla lukisivat tämän kirjan ja eläisivät kirjan ajatusten mukaan. Tämä kirja on ehdottomasti uusi henkisen kirjallisuuden klassikko.

3 vastausta artikkeliin “Oprah ja aikamme suuret ajattelijat

  1. Kiitos kun muistutit minua mainitsemastasi henkisen kasvun oppaasta, Eckhart Tollesta. Otin hänen kirjansa esiin ja aloin taas kerran lukemaan hänen ajatuksia herättävää filosofointiaan. Vie pitkän tovin ennen kuin on kahlannut edes muutaman sivun, koska sanoma on niin syvällistä ja kuitenkin niin yksinkertaista. Kaikki on sisällämme itsessämme.

    Liked by 1 henkilö

    1. Tollen kirjat on kyllä todella hyviä myös ❤ Se on totta, että useimpia elämäntaito-oppaita voi lukea vain pienen palan kerrallaan. Täytyy ikään kuin sulatella lukemaansa ja ottaa oppeja pienin askelin myös käyttöön. Lukemisen ja oivaltamisen iloa sinulle ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s