Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Kysymyksiä ja vastauksia

Annoin teille blogini lukijoille ja Instagram -seuraajilleni mahdollisuuden kysyä minulta jotain, mitä olette halunneet tietää minusta, blogistani tai henkisestä kehityksestäni. Arvelin etukäteen, että näinköhän kukaan uskaltaa kysyä mitään, mutta olipas mukava yllätys, että muutama rohkeni kysymään. Tässäpäs tulee siis vastaukset kysymyksiin.

Kuinka paljon blogillasi on lukijoita?

Blogillani on jo mielestäni ihan mukava määrä lukijoita, jokaisen uuden tekstini lukee nykyisin jo sadat kiinnostuneet, vielä ei ole tuhansia lukijoita per artikkeli. Itsestään selvää lukijamäärä ei ole kuitenkaan, vaan tekstiä täytyy jakaa Facebookissa ja Instagramissa, että ihmiset huomaavat uuden tekstin julkaisemisen ja klikkaavat lukemaan. Olen todella iloinen ja onnellinen jokaisesta teistä, jotka luette blogiani, KIITOS ❤ Kaikkein eniten teitä ovat kiinnostaneet tekstini elämän pienistä ihmeistä sekä meditaation ja mindfulnessin synkästä puolesta.

Miten perheesi suhtautuu henkisiin asioihin?

Hyvä kysymys! Hmm…jouduin hetkisen miettimään, miten vastaan tähän. Pakko vastata aivan rehellisesti: perheenjäseneni pitävät minua ihan pöhkönä ja naureskelevat henkisille jutuilleni. Eivät siis ymmärrä ollenkaan, sanovat minun olevan aivan hörhö ja tekevän kaikkia hörhöjuttuja. Mutta minua tämä ei siis haittaa yhtään. Olen sujut asian kanssa. Naurakoot vain.

Mitkä henkisen hyvinvoinnin kirjat ovat jääneet sinulle parhaiten mieleen?

Tähän onkin todella helppo vastata. Ne kaikkein ensimmäiset lukemani henkisen hyvinvoinnin kirjat ovat jääneet parhaiten mieleeni. Niistä kirjoittelin aiemmin blogitekstiä. Tästä pääset lukemaan sen. Jäin kuitenkin miettimään, miksi nämä ensimmäiset lukemani kirjat kolahtivat minuun eniten. Varmaankin siksi, että kaikkein suurimmat oivallukset mielessäni tapahtuivat juuri näitä ensimmäisiä kirjoja lukiessani. Onneksi nykyisin löytyy paljon hyviä henkisen hyvinvoinnin kirjoja ja koko ajan tulee lisää. Rakastan pyöriä kirjakaupassa tutustumassa uutuuksiin ja luen paljon e-kirjoja. Nyt odotan kovasti, että saan käsiini Harri ja Ilkka Virolaisen Mielen voima työssä kirjan. Virolaisten edellinen Mielen Voima kirja oli erittäin mielenkiintoinen ja siitähän löytyykin oma blogiteksti, johon pääset suoraan tästä.

Fibromyalgian tämän hetkinen tilanne

Luulin, ettei fibromyalgiani kiinnostaa ketään, joten olen tarkoituksella jättänyt kirjoittamatta siitä viime aikoina, ettette te kyllästy, mutta olinkin väärässä. Tämä aihe kiinnostaakin teitä. Tästä pääset lukemaan fibromyalgiani alkumetreistä. Tämän hetkinen tilanne on hyvä. Aloitin marraskuussa syömään Arctic Nutrition Finlandin Boosteria ja Elixiriä, koska olin kuullut tuttavaltani, että niistä on ollut monelle apua fibromyalgiassa. Olin todella skeptinen ja en uskonut niistä olevan mitään apua. Uskomatonta, mutta totta, ne ovat auttaneet. Olen ollut lähes täysin kivuton, vaikka välillä on ollut pakkasiakin ja koko ajan kostea sää. En vieläkään oikein uskalla sanoa tätä ääneen, en ole edes puhunut asiasta parhaalle ystävällenikään, koska en voi uskoa itsekään tämän olevan totta. Toivon, että tilanne jatkuu tällaisenä, eikä tulisi mitään takapakkeja.

Onko sinulla vinkkejä työn aloittamiseen loman jälkeen?

No, kyllähän minulla on. Joskus olen itsekin kokenut loman jälkeen suurta ahdistusta aloittaa työt. Tällä kertaa kaikki meni todella sujuvasti. Ajattelin jo etukäteen, että käynnistän työt hyvin rauhalliseen tahtiin lomani jälkeen, että keho ja mieli ennättävät mukaan. Mielestäni on turha kuvitella, että heti loman jälkeen pystyy paahtamaan työpäivää täysillä. Huomasin, että minulla tämä hidastamisen ajatusmalli auttoi selvästi ja työn aloittaminen oli miellyttävää. Lisää hyväksi havaitsemiani vinkkejä työelämään löytyy täältä aiemmasta tekstistäni.

Tämä olikin oikein mukavaa näin! Kiitos kysymyksistä!

-Satu-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: