Arvonta

Nyt lähtee käyntiin Satumaista ajattelua -blogin ARVONTA!

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän blogipostaukseen toiveesi, millaisia aihepiiriin liittyviä blogitekstejä haluaisit lukea jatkossa tai mikä aiemmista blogiteksteistä on ollut mieleesi.

Huom! Jätäthän sähköpostiosoitteesi, että tavoitan sinut, mikäli voitat! Sähköpostiosoite ei näy julkisesti. Sähköpostiosoitetta ei myöskään käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, eikä kerätä mihinkään.

Palkintona arvonnassa on suosittu Maria Boreliuksen Hyvinvoinnin vallankumous -kirja. Palkinto sisältää postimaksut Suomessa.

Arvonta alkaa N-Y-T eli heti ja päättyy 31.5. 2019. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse voitosta, mikäli sähköpostiosoite on tiedossa. Jos sähköpostiosoite ei ole tiedossa, vastaan voittajan kommenttiin ja osallistujan tulee käydä itse katsomassa blogissa arvonnan päättymisen jälkeen, onko voittanut. Mikään muu taho ei ole vastuussa arvonnasta kuin minä itse eli Satu. Ei kaupallista yhteistyötä.

ONNEA ARVONTAAN!

21 vastausta artikkeliin “Arvonta”

  1. Jooga on mielenkiintoinen aihe; toisaalta se kroppaa hoitava liike ja toisaalta sitten se syvempi merkitys… Kaikissa piireissä joogaa ei nähdä pelkästään hyvänä asiana. Yksi mikä kiinnostaa, somen ja kaiken tämän sälän vaikutus ihmisen mieleen ja hyvinvointiin.

    Liked by 1 henkilö

  2. Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos ennen kaikkea toiveista sekä kommenteista! Voittaja on arvottu ja vastattu hänen kommenttiinsa. Toiveita toteuttelen tässä matkan varrella.

    Ihanaa alkanutta kesää kaikille ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s