Meediotilaisuus

Lupasin teille jo aiemmin, että kerron meediotilaisuudesta, johon aioin osallistua. Nyt olen osallistunut tilaisuuteen jo useita viikkoja sitten, mutta olen tarkoituksella lykännyt kirjoittamista aiheesta, koska en ole oikein tiennyt, mitä kertoa siitä teille. En haluaisi kertoa kovin tarkkaan, mitä siellä tapahtui, koska en halua luoda kenellekään mitään ennakkokäsityksiä, jos itse haluaa osallistua vastaavaan tilaisuuteen. Toisaalta tilaisuus oli myös sellainen, ettei sitä voi täysin kuvaillakaan toiselle, se täytyy itse kokea. Yritän kuitenkin kertoa joitain omia tuntemuksiani. Kyseessä oli tunnetun meedion Harriet Piekkolan meediotilaisuus Savonlinnassa.

Minulla itselläni ei ollut juurikaan mitään ennakkotietoja, mitä tilaisuudessa tulee tapahtumaan. Halusinkin lähteä avoimin mielin katsomaan, mitä siellä tapahtuu. Sen verran kuitenkin tiesin, että meediotilaisuuksissa meedio ottaa yhteyttä henkimaailmaan eli tilaisuudessa mukana olevan yleisön kuolleisiin läheisiin tuonpuoleisessa ja välittää viestejä henkimaailmasta. En osannut yhtään myöskään aavistella, onko tilaisuudessa yleisöä paljon vai vähän. Yllätyksekseni tämä tilaisuus oli aivan tupaten täynnä yleisöä. Oli hienoa huomata, että muitakin meediosta kiinnostuneita oli. Suurin osa taisi olla jo kokeneita konkareita, mutta ensikertalaisiakin oli. Voisin sanoa, että oli suuren kansanjuhlan tuntua ja tunnelma oli hyvin odottavainen.

Tilaisuuden alussa hiljennyttiin musiikin avulla pieneen meditaatiohetkeen ja virittäydyttiin tunnelmaan. Itse koin siinä vaiheessa hyvin voimakkaana jonkin energian. En osaa sanoa oliko se meedion välittämää energiaa itsestään tai tuonpuoleisesta vai yleisön voimakas energialataus. Se tuntui kuitenkin todella voimakkaana väreilynä kehossani. Tunne oli hyvin erikoinen ja en ole koskaan ennen kokenut mitään vastaavaa.

Tämän jälkeen meedio alkoi ottamaan yhteyttä tuonpuoleiseen ja kertomaan viestejä tuonpuoleisesta. Osa ihmisistä sai henkilökohtaisia viestejä edesmenneiltä läheisiltään ja tunnelma olikin hyvin intiimi. Tilaisuudessa kunnioitettiin jokaisen yksityisyyttä kuitenkin, eikä meedio kertonut kaikkea niin, että koko yleisö ymmärsi, vaan niin että viestinsaaja itse vain ymmärsi tietyt asiat. Meedio eläytyi viesteihin hyvin voimakkaasti ja tuntui aivan kuin hänen ulkonäkönsä sekä koko olemus olisi muuttunut aina viestien mukaan. Meedion työskentelyä oli erittäin mielenkiintoista seurata. Illan päätteeksi otettiin myös pieni meditaatio- ja kuolleiden läheisten muisteluhetki. Tilaisuudesta poistui iso joukko ihmisiä, joilla oli varmasti paljon pohdittavaa mielessään. Oliko kaikki totta vai suurta teatteria? Siihen en voi teille antaa vastausta.

En ole enemmälti kertonut käyneeni meediotilaisuudessa, koska se näyttää herättävän ihmisissä lähinnä negatiivisuutta ja onpa minunkin epäilty myös seonneen tai liittyneen johonkin lahkoon. Voin kuitenkin sanoa teille, että sama ihminen olen edelleen, vaikka olenkin käynyt meediotilaisuudessa. Jos sinua yhtään kiinnostaa meediotilaisuus, niin mene ihmeessä mukaan! Mitään ei tarvitse pelätä tai jännittää. Tilaisuudessa oli mukana surun lisäksi myös huumoria ja iloa. Jokainen sai varmasti pohdittavaa elämäänsä toistenkin viesteistä. Tuonpuoleisesta tuli myös aimo annos rohkeutta toteuttaa asioita elämässä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s