Neurosonic apuna kipuihin

Kesällä jossain vaiheessa selailin sanomalehteä ja huomasin, että meidänkin paikkakunnalle oli tullut Neurosonic-hoito. Siinä vaiheessa en ajatellut asiaa enemmälti, mutta onneksi satuin sen ilmoituksen kuitenkin huomaamaan. En silloin vielä tiennytkään, miten merkittävää osaa Neurosonic-hoito tulee näyttelmään minun fibromyalgian kivunhallinnassani. 

Neurosonic-patja/-tuoli/-sänky tuottaa matalataajuusvärähtelyä, joka vaikuttaa autonomiseen hermostoon ja mieleen. Stressiperäiset oireet, kivut sekä unenlaatu mahdollisesti helpottuvat. Neurosonicin omilla nettisivuilla kerrotaan hoidosta ja sen vaikutuksista tarkemmin.

Syksyllä kun sää alkoi viilenemään, huomasin, että fibromyalgiakivut voimistuivat. Silloin muistin, että olin nähnyt ilmoituksen Neurosonicista ja aloin tutkimaan tarkemmin, millainen hoitomuoto on kyseessä. Luin positiivisia kokemuksia Neurosonicin omilta sivuilta, mutta hieman skeptisenä halusin puolueettomampaa tietoa hoidosta. Niinpä päädyin laittamaan Facebookiin fibromyalgian vertaistukiryhmään kyselyä, löytyykö muilta kokemuksia Neurosonicista. Muutama henkilö vastasikin minulle ja kaikkien vastaajien kokemukset Neurosonicista olivat positiivisia. Heillä itsellään tai heidän tutuillaan Neurosonic oli auttanut lieventämään kipuja ja univaikeudet olivat myös helpottuneet. Näistä kokemuksista rohkaistuneena, varasin siltä istumalta ajan hoitoon. 

Ensimmäisellä hoitokerralla keskustelimme fysioterapeutin kanssa siitä, mitkä olivat ne vaivat, joihin halusin Neurosonicin tuovan helpotusta. Toivoin saavani tietenkin helpotusta lihaskipuihini, mutta myös katkonaisiin yöuniini. Hoitoni aloitettiin rentouttavalla ohjelmalla ja jatkettiin myöhemmin palauttavalla ohjelmalla. Ensimmäisellä hoitokerralla makasin tärisevällä divaanilla ja mietin jo hetken, mihin olinkaan lähtenyt mukaan. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen huomasin kuitenkin vaikutuksia positiiviseen suuntaan. Olin väsynyt ja raukea koko loppupäivän ja illalla huomasin, että hengitys oli muuttunut pinnallisesta normaaliksi. Olo oli siis kaikin puolin rentoutunut. Seuraavana yönä nukuin erittäin hyvin. 


Kolmannen hoitokerran jälkeen olin suoraan lähdössä shoppailemaan ystäväni kanssa toiseen kaupunkiin. Mietin hoidossa maatessani, että miten ihmeessä selviän kipujeni kanssa parin päivän shoppailureissusta. Tähän mennessä olin jo huomannut kipujeni pahentuvan liiasta fyysisestä rasituksesta, mutta myös liikkumattomuudesta, kylmästä, liian kuumasta, tuulesta, liian vähistä yöunista, liian pitkistä yöunista, huonosta ruokavaliosta ja psyykkisestä rasituksesta. Ikinä aamulla herätessä ei voinut (eikä voi vieläkään) tietää millainen päivä kipujen suhteen tulossa. Ensimmäisen shoppailupäivän jälkeen huomasin yllätyksekseni, että pystyin kävelemään aivan kunnolla ja hetken istumisen jälkeenkin, pystyin nousemaan lähes ilman kipuja ylös. Uskomatonta, mutta totta. Neurosonic oli helpottanut kipujani. Itse arvioin Neurosonicin vieneen noin 80% kivuistani pois. Kävin loppuun viiden kerran sarjan ja tilanteeni jatkui edelleen lähes kivuttomana.

Kovat pakkaset kuitenkin koettelivat alkutalven aikana lihaksiani melko lailla ja niin otin toisen viiden kerran sarjan Neurosonic-hoitoa. Samat uskomattomat tulokset jatkuivat edelleen. Onnekseni olen löytänyt tämän hoitomuodon ja saanut Neurosinin avulla apua kipuihini sekä uniongelmiini.

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Neurosonic apuna kipuihin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s